22 mrt 2014

Open dag
Marnix Academie

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Wil jij studeren voor leraar basisonderwijs? Maak kennis met de Marnix Academie en bezoek een open dag. Wil jij erbij zijn? Laat het ons weten via het inschrijfformulier op de website, dan houden we rekening met je komst en zorgen we dat je de informatie ontvangt die jij nodig hebt.

Programma

Tijdens de algemene presentatie krijg je alles te horen over de inhoud en opbouw van de opleiding. Wil jij Marnix op academisch niveau? Dan is er voor jou de presentatie van de Academische lerarenopleiding.

Wil jij weten hoe een week op de Marnix eruit ziet? Tijdens 'Een weekje Marnix' vertellen studenten over hun stage en het studeren op de Marnix.

In het restaurant laten docenten hun vak zien en kun je vast je vaardigheden op het gebied van taal en rekenen testen. Studenten geven rondleidingen door het gebouw. Bovendien kun je meedoen met verschillende proeflessen, zoals Natuur, mileu en Techniek (NMT), Rekenen en Wiskunde en ‘Aardrijkskunde’.

Proef de sfeer, kijk rond en stel al je vragen aan studenten en docenten van de Marnix Academie! Zorg dat je op tijd bent, zodat je zoveel mogelijk van het programma kunt volgen.

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Marnix Academie.

Adres(sen)

Marnix Academie
Vogelsanglaan 1
3571 ZM Utrecht


Naar de open dagen van Marnix Academie
Bekijk de opleidingen van Marnix Academie