5 feb 2014

Class Day (voor 4 vwo-leerlingen)
Maastricht University

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

De stap van middelbare school naar universiteit of hbo lijkt voor 4-vwo-leerlingen vaak nog ver weg. In veel gevallen weten ze nog niet zo goed wat ze met hun gekozen profiel kunnen of willen doen. Vaak hebben ze ook nog geen duidelijk beeld van wat studeren eigenlijk inhoudt. Daarom organiseert de Universiteit Maastricht de Class Day voor 4-vwo-klassen. Tijdens de Class Day maken de scholieren niet alleen kennis met de universiteit en het wetenschappelijk onderwijs maar ook met studenten die hun persoonlijke ervaringen met ze delen.

Het doel is niet dat leerlingen na de Class Day met een perfect uitgestippelde carrièreplanning naar huis gaan. De Class Day is een oriënterende activiteit, die globale informatie biedt over studeren en het studentenleven. Leerlingen krijgen op deze manier een goede eerste indruk van wat de universiteit te bieden heeft en van wat het Probleemgestuurd Onderwijs inhoudt. Met de Class Day willen wij deze eerste stappen in het studiekeuzeproces zo goed mogelijk ondersteunen.

Informatie en contact

Voor meer informatie of voor het reserveren van de Class Day kunt u een e-mail sturen naar info-scholen@maastrichtuniversity.nl.

Aanmelden