10 apr 2024

Online open dag duaal accountancy traject
Belastingdienst

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Bevind jij je momenteel in je laatste jaar van het VWO of ben je al bezig met je accountancystudie? Bij de Belastingdienst kun je een duaal traject in accountancy volgen. Om jou alle informatie te geven die je nodig hebt over dit traject, organiseren wij op 10 april een online open dag.

Het hoogtepunt van de middag is een interactieve workshop. In deze workshop voeren twee collega's samen met jou de controle uit bij een festival. Zo weet jij direct wat jou te wachten staat bij de Belastingdienst. Bovendien hebben we tijdens de online inhousedag ruimschoots de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en je mee te nemen in het duaal accountancy traject. Denk daarbij aan meer informatie over de Belastingdienst als werkgever, het selectieproces en de arbeidsvoorwaarden en informatie over de opleiding.

Met het duale accountancytraject bij de Belastingdienst word je, wanneer je start met een vwo diploma, in negen jaar tijd opgeleid tot registeraccountant (RA). Je doet eerst de bachelorstudie accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit, in combinatie met een fiscale opleiding bij de Belastingdienst. Vervolgens doe je een master en post-master accountancy en eindig je met een praktijkopleiding tot registeraccountant. Je behaalt hiermee niet alleen de officiële RA-titel maar krijgt ook gedurende het hele traject betaald. Bij de Belastingdienst hoef je dus geen keuze te maken tussen studeren of werken: je doet het gewoon allebei.

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Belastingdienst.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Accountancy (duaal leertraject)
Naar de open dagen van Belastingdienst
Bekijk de opleidingen van Belastingdienst