Johan van Cuijk

Na mijn afstuderen ben ik mijn huidige functie tegen gekomen via een vacature op LinkedIn. Ik ben accountmanager bij een distributeur van meetapparatuur. Wij bieden meetoplossingen op het gebied van onderzoek, sport, revalidatie en medische diagnostiek.

Mijn werkdagen zijn heel divers, de ene dag zit ik op kantoor om alle lopende zaken rondom relaties op te lossen en te verwerken, de andere dag ben ik op pad naar ziekenhuizen, universiteiten, fysio's of (prof)sportclubs om daar de mogelijkheden van onze meetoplossingen te bespreken. Daarnaast sta ik op beurzen en congressen die aansluiten bij ons werkveld. Uiteraard is de hoeveelheid vrije tijd wel afgenomen nu ik werk, maar als ik vrij ben, ben ik ook echt vrij.

Omdat Bewegingswetenschappen een brede studie is weet ik van heel veel onderwerpen wel wat af. Dit komt goed van pas bij de diverse klantencontacten die ik vanuit mijn werk onderhoudt. Daarnaast is de sfeer binnen de opleiding heel prettig en sociaal georiënteerd. De studievereniging Studiosi Mobilae heeft er ook voor gezorgd dat ik met plezier aan mijn studententijd terugdenk. Ik zou ook nu weer voor Bewegingswetenschappen als opleiding kiezen. Daarnaast zou ik me wel willen verdiepen in vakken op het gebied van management en het bedrijfsleven, omdat hier mijn interesse ook ligt en dit veel oplevert in de periode na de studie.

Johan van Cuijk

Overige testimonials bij Bewegingswetenschappen

Amy Jeschke

"De studie blijft afwisselend en uitdagend"