Breda University of Applied Sciences is de wereld in het klein: studenten uit zo'n 80 verschillende landen ontmoeten elkaar hier op de campus. De meeste opleidingen zijn dan ook in het Engels.

Wel zo handig, want stages en studiereizen zijn vaak in het buitenland. De kans is groot dat je docent een internationale achtergrond heeft. En in je klas of werkgroep kom je studenten uit allerlei landen tegen. Zo leer je niet alleen alles over je studierichting, maar krijg je ook iets mee van andere culturen.

Quiz time!

Weten of BUas iets voor jou is? Doe de quiz en ontdek of Breda University of Applied Sciences (BUas) bij jou past!


Les uit de praktijk

Onze docenten staan voor de klas, maar zijn ook praktijkmensen. Met hun ervaring in het werkveld weten ze precies wat er nú speelt en geven zij mooie voorbeelden bij de theorie. De docenten begeleiden ook projecten waarin je samenwerkt met bedrijven. Daarmee lever je als student al echt een bijdrage aan het bedrijfsleven.

Klinkt goed? Misschien ook een beetje spannend? Maak je geen zorgen. Kleinschaligheid typeert ons. Dit betekent: kleine klassen, veel samenwerken en makkelijk contact met docenten.

Bekijk onze opleidingen of kom kennismaken op onze open dag!