Studeren of liever werken? Waarom niet allebei? Bij de Technische Bedrijfsschool van Alliander is het mogelijk. Je krijgt alle kans om een vak te leren en tegelijkertijd een Associate Degree in Elektrotechniek te halen. We vinden het ontzettend belangrijk dat technici goed worden opgeleid voor het werk. Én dat ze uitzicht hebben op een goede baan. Daarom hebben wij onze technische bedrijfsschool. In de afgelopen 10 jaar zijn er al ruim 400 technici opgeleid.

De Alliander Technische Bedrijfsschool is dé plek waar nieuwkomers, bestaande medewerkers en specialisten vakkennis opdoen en technische kwaliteiten verder ontwikkelen. Alliander biedt veel ruimte en mogelijkheden voor ontwikkeling. Daarvoor werken we samen met de beste opleiders van Nederland. Samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen geven we al jaren les in de elektrotechniek.

Wij, en onze voorgangers, hebben al ruim 100 jaar ervaring in het maken en onderhouden van energienetten. Onze energie is de stroom waarmee jij jouw smartphone oplaadt. Het is de lichtshow tijdens een concert en de oven die jouw pizza bakt. Zonder die energie staat alles stil. Ontdek de wereld achter het stopcontact. Ontdek jouw toekomst bij Alliander.