De CHE is een christelijke hogeschool, maar dat betekent niet dat alleen christelijke studenten welkom zijn.

Ook als niet- of andere gelovige ben je van harte welkom.

  • Je vindt het geloof o.a. terug in de manier waarop we met elkaar omgaan.
  • In lessen stellen we levensbeschouwelijke thema’s en zingevingsvragen open en eerlijk aan de orde.
  • We hebben respect voor elkaar en de onderlinge verschillen.

Herken jij je in bovenstaande? Kom dan eens langs in Ede. Je bent van harte welkom!

Wist je dat?

  • De CHE (cee-haa-ee) is al jaren de beste (middelgrote) hogeschool van Nederland.
  • In oktober 2022 is de CHE door de keuzegids voor de 15x keer uitgeroepen tot beste hogeschool van NL!
  • Wij er hard aan werken om jou ieder jaar het beste te geven. Van inspirerende docenten en goede coaching tot voldoende stopcontacten voor je laptop en telefoon.

Quiz time!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe de studiekeuzetest van de Christelijke Hogeschool Ede en kom erachter! De studiekeuzetest bestaat uit ruim vijftig vragen. Die gaan over wat jij leuk vindt en waar je goed in bent. Na het invullen zie je meteen welke opleidingen goed bij jou passen en welke studies minder aan te raden zijn.

Voor meer info klik hier!

In deze community is de student, de lerende, het middelpunt. Hij wordt gevormd, toegerust en opgeleid tot een startende professional, zich bewust van z’n maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid. Dienstbaar hieraan investeert de CHE gericht in onderzoek en kennisontwikkeling. Om onze eigen metier te voeden, te versterken en te verdiepen, maar ook om te kunnen delen, dienstbaar aan het werkveld en het geheel van de samenleving.

De CHE is geworteld in een protestants-christelijke traditie. We laten ons inspireren door de Bijbel, Gods betrouwbare Woord. Onze identiteit heeft betekenis voor onze visie op opleiden en onderzoek, maar ook voor de manier waarop we studenten zien: primair als persoon, in relatie tot God en met elkaar.