5 feb 2015

Voorlichtingsmiddag (donderdag)

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Nagenoeg iedere donderdag organiseren wij op de KLM Flight Academy in Eelde een informatiemiddag. We vertellen je daar alles over het beroep van verkeersvlieger, de toelatingseisen, de selectieprocedure, de opleiding en de financiële aspecten. Natuurlijk is er ook een rondleiding door studenten die je onze lesvliegtuigen, simulatoren en de campus laten zien. De informatiedag begint om 12.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Je ouders of verzorgers zijn ook van harte welkom.

Bovendien wordt iedere 6 tot 7 weken op zaterdagochtend een informatiebijeenkomst georganiseerd op de luchthaven van Antwerpen (Deurne). Deze begint om 10:15 uur en is rond 13:15 uur afgelopen.

Voor zowel de bijeenkomsten in Nederland als in België moet je je wel van tevoren opgeven middels het inschrijf formulier op de website. Hieronder vind je de data waarop nog plaats is. Nadat je je hebt opgegeven ontvang je direct van ons per mail een bevestiging en een routebeschrijving!

LET OP: je krijgt direct na je aanmelding een bevestiging per mail. Indien je deze NIET ontvangt ben je NIET ingeschreven. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op via 050 3098 300 of info@kls.nl!

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van .

Adres(sen)

KLM Flight Academy
Burg. J.G. Legroweg 43
9761 TA Eelde