7 feb 2015

Open dag
Hogeschool Utrecht

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Zit je op de havo, het vwo of het mbo en wil je je oriënteren op een studie? Of studeer je al in het hoger onderwijs en wil je switchen? Je bent op zaterdag 7 februari tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom op onze open dag in Utrecht en Amersfoort! We informeren je graag over al onze voltijd bachelorpleidingen.

Programma

De open dag is de ideale start om kennis te maken met de HU, je te laten inspireren en alvast de sfeer te proeven. Waarom moet je voor een bepaalde studie kiezen? Hoe is het nu écht om die studie te doen? Onze docenten en studenten vertellen het je graag. En: hoe ziet een collegezaal er uit, de kantine of een leslokaal? Ook daar kom je achter tijdens de open dag.

Vind je het moeilijk een passende studie te kiezen? Loop dan tijdens de open dag tussen 10.00 en 14.30 uur langs bij Centrum Studiekeuze voor een speedcoachingsgesprek, locatie Heidelberglaan 13, Utrecht.

Locatie

Elke opleiding houdt de open dag in zijn eigen gebouw in Utrecht en Amersfoort. Nadat je je hebt aangemeld, zie je de adressen van de voorlichtingslocatie(s) op jouw 'Boekingsinformatie voor open dag'. Let op: dit kan dus zowel in Utrecht als in Amersfoort zijn!

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de open dag via HU4u. Ouders of verzorgers die graag mee willen komen zijn van harte welkom. Apart aanmelden is niet nodig.

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Hogeschool Utrecht.

Adres(sen)
Naar de open dagen van Hogeschool Utrecht