9 feb 2016

Open Avond Dronten Deeltijd

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Wil je een carrière switch maken of een hogere functie bekleden binnen het bedrijf waar je werkt? Kijk dan eens bij ons deeltijdstudie aanbod. De deeltijdstudies hebben één ding met elkaar gemeen ze richten zich op de groene hbo studie in de agribusiness.

Een studie naast een baan is niet niks. Bedenk je goed dat een studie al snel 20 uur in de week aan tijd kost (naast je baan). Uit ervaringen van onze deeltijdstudenten blijkt ze vooral veel leren tijdens de modules gericht op management en bedrijfsprocessen. Vanuit verschillende invalshoeken krijg je te maken met alle disciplines binnen een bedrijf: zowel economisch, organisatorisch als juridisch. Op deze manier ontwikkel je kennis en vaardigheden die je helpen bij je ontwikkeling tot manager adviseur, consultant of ondernemer.

Een deeltijdstudie is niet voor iedereen toegankelijk, het is bedoeld voor mensen met minimaal twee jaar werkervaring (mbo+ niveau), die is opgedaan na het behalen van een mbo niveau 4- havo-, of vwo-diploma. Onder werkervaring verstaan we beslist geen stages.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een deeltijdstudie bij CAH Vilentum, lees hier over meer op onze website, vraag een brochure aan of maak een afspraak met onze instroomcoördinator.

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van .

Adres(sen)

CAH Vilentum
De Drieslag 4
8251 JZ Dronten