29 jan 2016

Open Dag Rijksuniversiteit Groningen
Rijksuniversiteit Groningen

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen helpt je een eind op weg.

De Open dag is bedoeld voor studiekiezers die zich al hebben georiënteerd via internet en brochures en nu behoefte hebben aan diepgaander informatie. Tijdens de open dag kun je maximaal vier studies bezoeken. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad. Het programma is op elke open dag hetzelfde. Ben je al naar een open dag van een opleiding geweest, dan is een bezoek aan Een dag student of deelname aan een webklas een logische vervolgstap.

Je kunt je online aanmelden voor de Open dag. Je kiest dan de presentaties die je wilt bezoeken en stelt online je eigen dagprogramma samen. Je krijgt je toegangsbewijzen vervolgens automatisch toegestuurd. Bekijk de plattegrond in het aanmeldsysteem en plan je route goed. Zo voorkom je dat je veel heen en weer moet reizen.

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Rijksuniversiteit Groningen.

Adres(sen)

Rijksuniversiteit Groningen
Broerstraat 5
9712 CP Groningen

Naar de open dagen van Rijksuniversiteit Groningen