17 feb 2016

Meeloopdag
Business School Notenboom

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Heb je ons op een onderwijsbeurs ontmoet? Of ben je al naar onze Open Dag geweest? Dan heb je al wat van de sfeer bij Business School Notenboom kunnen proeven. Maar weet je al naar welke opleiding je interesse uitgaat en wil je ervaren hoe het is om hier te studeren? Wil je weten hoe een gemiddelde schooldag er hier uitziet en hoe de sfeer in de klas is? Loop dan eens een dagje mee bij de opleiding van jouw keuze.

Jouw meeloopdag bij Business School Notenboom
Tijdens een meeloopdag zit je een dag in de klas bij de studenten die de opleiding op dit moment volgen. Je volgt, samen met hen, de colleges en workshops die op die dag gepland staan. Ook ontmoet je de docenten en je kunt iedereen alles vragen. Na afloop van de dag heb je een goed beeld gekregen van de opleiding, de studenten en de school.

 • Hilversum 16 februari 2016
 • Eindhoven 17 februari 2016
 • Maastricht 18 februari 2016

Passen deze data niet voor je, neem dan gerust contact met ons op voor een privé proefstudeerdag met bovenstaand nummer of contactformulier.

Schrijf je in!
Wil jij ook ervaren hoe het is om hier te studeren? Schrijf je dan in voor een gratis meeloopdag bij de opleiding van jouw keuze.

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Business School Notenboom.

Adres(sen)

Business School Notenboom Eindhoven
Beukenlaan 145
5616 VD Eindhoven

Business School Notenboom Hilversum
Emmastraat 15
1211 NE Hilversum

Business School Notenboom Maastricht
Markt 28
6211 CJ Maastricht

Naar de open dagen van Business School Notenboom