15 dec 2015

Meeloopdag Food & Business
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Je wilt een helder beeld krijgen van de school waar je misschien 4 jaar gaat studeren. Logisch dat je met bepaalde vragen zit. Wat kan ik verwachten van de school? Hoe is de sfeer in het gebouw? Welke lesmethodes gebruikt de opleiding Food & Business? De beste manier om antwoord te krijgen op deze vragen is een dagje proefstuderen.

Een voorproefje van jouw opleiding
De meeloopdag duurt van 9.30 tot 15.30 uur. Tijdens een dag meelopen volg je een aantal lessen uit het eerste studiejaar. Je vormt samen met andere deelnemers, een speciale klas. De hele meeloopdag breng je met deze klas door. Het voordeel hiervan is dat de docenten je optimaal van dienst kunnen zijn tijdens de colleges, maar ook met het beantwoorden van vragen die belangrijk zijn bij het maken van een opleidingskeuze. Studenten van de opleiding zullen ook tijdens een deel van het programma aanwezig zijn. Je kunt aan hen al je vragen kwijt die te maken hebben met het studeren op het hbo, zoals ga je wel of niet op kamers, wat voor soort toetsen zijn er, hoeveel tijd per week moet je aan je opleiding besteden, werk je in groepjes etc?

De dag is meer specifiek dan een Open Dag en je kunt er veel meer gericht vragen stellen. Bovendien is de school gewoon 'in bedrijf' en maak je dus mee hoe een schooldag er voor jou uit gaat zien.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan een meeloopdag? Aanmelden via het aanmeldformulier is verplicht! In dit formulier zie je ook op welke dagen je kunt meelopen. Je kunt je uiterlijk tot 10 dagen voor de meeloopdag aanmelden. VOL = VOL.

Enkele dagen voor de meeloopdag ontvang je via de mail een uitnodiging. Houd je mail dus in de gaten.

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Adres(sen)

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Laan van Scheut 10
6525 EM Nijmegen

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Food & Business
Naar de open dagen van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Bekijk de opleidingen van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen