17 mrt 2016

Eén dag rechten
Rijksuniversiteit Groningen

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

'Een dag student' is een intensieve kennismaking met een opleiding. Je kruipt een dag in de huid van een student. De dag begint met een informeel gesprek met de studieadviseur. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de opbouw van de studie en de verschillende afstudeerrichtingen binnen de brede bachelor Rechtsgeleerdheid. Speciaal voor jullie geven twee ervaren docenten college in twee verschillende rechtsgebieden. De onderwerpen verschillen per keer, maar sluiten veelal aan bij de actualiteit. Zo doe je gelijk al enige interessante juridische kennis op. Gedurende de gehele dag worden je vragen beantwoord in informele gesprekken met een studieadviseur, studenten en docenten. Wil je bijvoorbeeld weten wat je kunt worden met de rechtenstudies die niet opleiden tot advocaat/rechter/officier van justitie? Stel deze vragen gerust, zo kom je alles te weten over de opleiding van jouw voorkeur!

Waarom moet je er bij zijn?
Wil je een bevestiging dat rechten in Groningen voor jou de juiste keuze is, of twijfel je nog, kom dan zeker bij ons langs tijdens Eén dag rechten. We zullen gedurende de dag proberen al jouw vragen te beantwoorden en je twijfel weg te nemen. Op intensieve wijze (maximaal aantal deelnemers: 25) maak je kennis met het bijzondere karakter van de studie en de stad!

En daarnaast is het ook een hele leuke en gezellige dag, met veel contact met studenten (ervaringsdeskundigen noemen wij ze ook wel) en docenten. Kortom: de ideale voorbereiding op je studiekeuze. Jij wilt toch ook goede keuze voor je vervolgopleiding maken?!

Deelnemen?
Aanmelding voor dit evenement is noodzakelijk. Klik hier om je aan te melden voor Een dag rechten.

De kosten voor deelname bedragen 10 euro, dat is inclusief koffie/thee, lunch en etentje.

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Rijksuniversiteit Groningen.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Rechtsgeleerdheid
Naar de open dagen van Rijksuniversiteit Groningen
Bekijk de opleidingen van Rijksuniversiteit Groningen