6 feb 2016

Open dag
Hogeschool Utrecht

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Zit je op de havo, het vwo of het mbo en wil je je oriënteren op een studie? Of studeer je al in het hoger onderwijs en wil je switchen?

Je bent op 6 februari (van 09.00 - 16.00 uur) van harte welkom op onze open dag voor scholieren in Utrecht en Amersfoort! We informeren je graag over al onze voltijd bacheloropleidingen. Daarnaast geeft een aantal opleidingen informatie over hun deeltijd- en duale varianten – uitsluitend voor mbo-studenten die nog niet zeker weten of ze een voltijd-, deeltijd- of duale variant willen studeren.

Programma
De open dag is de ideale start om kennis te maken met de HU, je te laten inspireren en alvast de sfeer te proeven. Waarom moet je voor een bepaalde studie kiezen? Hoe is het nu écht om die studie te doen? Onze docenten en studenten vertellen het je graag. En: hoe ziet een collegezaal er uit, de kantine of een leslokaal? Ook daar kom je achter tijdens de open dag.

Aanmelden
Je kunt je hier binnenkort aanmelden voor de open dag. Maak alvast een alert aan. Je ontvangt dan een e-mail zodra je je daadwerkelijk kunt aanmelden voor de open dag.

Alert aanmaken

Locatie
Elke opleiding houdt de open dag in haar eigen gebouw in Utrecht en Amersfoort. Nadat je je hebt aangemeld, zie je de adressen van de voorlichtingslocatie(s) op jouw 'Boekingsinformatie voor open dag'. Let op: dit kan dus zowel in Utrecht als in Amersfoort zijn!

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Hogeschool Utrecht.

Adres(sen)
Naar de open dagen van Hogeschool Utrecht