12 mrt 2016

Bachelor Open Dag
Maastricht University

 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Wat ga jij doen na het vwo? Weet je het al? Of toch nog niet helemaal?
Kom op zaterdag 12 maart 2016 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht en "Get a taste of Maastricht!"

Waarom Maastricht?
Studenten goed voorbereiden op een loopbaan, hier of waar dan ook ter wereld: dat is ons doel. Ons onderwijs, het Probleemgestuurd Onderwijs, daagt uit, stimuleert en behandelt maatschappelijk relevante en internationale thema’s. Meer dan de helft van de bacheloropleidingen wordt in het Engels gegeven en er zijn veel mogelijkheden een periode in het buitenland te studeren. De academische staf én je collega-studenten zijn afkomstig uit wel meer dan 70 verschillende landen.

Bezoek op 12 maart niet alleen de universiteit, maar ook de stad Maastricht en je weet het helemaal zeker. De stad is niet te groot, gezellig, bourgondisch. Een echte studentenstad, waar de meeste studenten snel een kamer vinden op fietsafstand van de faculteiten.

Wat kom je te weten tijdens de Bachelor Open Dag?
Laat je informeren over de opleidingen, toelating en collegegelden tijdens de informatiesessies of speciale infomarkten. En nee, het zijn niet alleen maar mensen van de universiteit die vertellen waarom je in Maastricht moet komen studeren. Ook studenten en alumni vertellen je graag hun verhaal. Over de successen en de missers tijdens hun studie, hun stages en startende carrière.

TIP: Tijdens de Bachelor Open Dag worden er speciale informatiesessies voor ouders aangeboden.

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Maastricht University.

Adres(sen)
Naar de open dagen van Maastricht University