24 feb 2017

Meeloopdag Commerciële Economie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Je hebt je georiënteerd op de opleiding Commerciële Economie onder andere via de website en brochures en het bezoeken van een open dag. Je wilt een helder beeld krijgen van de school en de opleiding waar je misschien 4 jaar gaat studeren. Logisch dat je met bepaalde vragen zit. Wat kan ik verwachten van de school? Hoe is de sfeer in het gebouw? Welke lesmethodes gebruikt de opleiding? De beste manier om antwoord te krijgen op deze vragen is een dagje meelopen.

Tijdens deze dag volg je een paar proeflessen met vakken uit het eerste studiejaar. Deze meeloopdag vorm je samen met andere deelnemers die geïnteresseerd zijn in een van de commerciële opleidingen een speciale klas. De hele dag breng je samen met deze klas door. Je volgt proeflessen die relevant zijn voor de opleidingen Commerciële Economie, International Business & Languages en Small Business en Retail Management en je een beeld geven van de manier van lesgeven op het hbo.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan een meeloopdag en weet je zeker dat je kunt komen op de aangegeven datum, (overleg dus eerst met de decaan/mentor van je school voordat je je opgeeft) dan kun je je via het aanmeldformulier (rechts op deze pagina) aanmelden. Op het aanmeldformulier kun je ook zien welke dagen je mee kunt lopen. Je kunt je tot uiterlijk 10 dagen voor de meeloopdag aanmelden. VOL = VOL.

Enkele dagen voor de meeloopdag krijg je per mail een uitnodiging met het programma en de locatie waar je wordt verwacht.

Aanmelden meeloopdagen/proefstuderen kan vanaf medio September.

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Adres(sen)

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Laan van Scheut 10
6525 EM Nijmegen

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Commerciële Economie
Naar de open dagen van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Bekijk de opleidingen van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen