Continu

UvA Studiekeuze Kick-off
Universiteit van Amsterdam

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Laat je inspireren door UvA studenten en ontdek jouw interesses en de studies die daarbij passen.

In januari organiseert de UvA een nieuwe activiteit voor scholieren die in 4 of 5 vwo zitten, de UvA Studiekeuze Kick-off. UvA studenten geven je in korte rondes van 30 minuten een beeld van hoe je vanuit hun studie naar een actueel thema kunt kijken. Denk bijvoorbeeld aan online privacy, robotisering of de invloed van tv-series op de werkelijkheid. Bij elk thema zijn meerdere opleidingen aanwezig. Zo ontdek je hoe een onderwerp vanuit verschillende opleidingen benaderd kan worden, zie je verschillen tussen opleidingen en ontdek je wat jou het meeste boeit. Tussen de rondes door is er ruimte om verder de praten met de studenten of kun je deelnemen aan een rondleiding over één van de UvA campussen.

Let op! De UvA Studiekeuze Kick-off is echt bedoeld voor scholieren. Wil je samen met je ouders of verzorgers komen? Dan zijn jullie van harte welkom op onze Bachelordagen.

Aanmelden voor de Studiekeuze Kick-off is nog niet mogelijk. Laat ons via onderstaande link weten dat je interesse hebt, dan ontvang je een berichtje zodra de registratie open gaat.

Houd mij op de hoogte

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Universiteit van Amsterdam.

Adres(sen)

Naar de open dagen van Universiteit van Amsterdam
Bekijk de opleidingen van Universiteit van Amsterdam