Proefstuderen Bouwkunde Haarlem (op afspraak)
Hogeschool Inholland

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Bij Bouwkunde leiden wij jou op tot bouwkundig ingenieur. Je bent naast het ontwerpen van bijvoorbeeld een woonhuis aan het water, vooral bezig met de technische uitwerking van je ontwerp. Naast creativiteit is vooral je interesse voor techniek heel belangrijk. Ben jij geïnteresseerd in hoe een gebouw bouwtechnisch in elkaar zit en hoe deze gerealiseerd kan worden? En wil jij meewerken aan het bouwen van een veilige, duurzame en fijne leefomgeving? Dan past de studie Bouwkunde vast bij jou.

Van november 2018 tot 1 mei 2019 nodigen wij jou graag uit om een dag(deel) colleges te volgen bij de opleiding Bouwkunde. Samen met eerstejaars- of tweedejaarsstudenten volg jij een aantal lessen of loop jij mee in een project en kun jij al jouw vragen stellen. De datum en het programma worden in overleg met jou afgesproken.

Wat kun jij verwachten?
De student(e) zal je de weg wijzen binnen de opleiding, voorstellen aan medestudenten en docenten, vertellen over de verschillende vakken, projecten en eigen werk laten zien. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe een dag bij de opleiding Bouwkunde eruitziet. In overleg zoeken wij een geschikte dag waar je zo’n gevarieerd mogelijk aantal lessen of delen van lessen kunt volgen.

Maak een afspraak
Wil jij een dag meelopen bij Bouwkunde of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar docent Marian Langerak, marian.langerak@inholland.nl. Jij bent van harte welkom om nader kennis te maken met de fascinerende wereld van de bouw.

Hopelijk bevestigt de proefstudeerdag dat jij de juiste studiekeuze hebt gemaakt en de opleiding Bouwkunde helemaal bij jou past!

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Hogeschool Inholland Haarlem
Bijdorplaan 15
2015 CE Haarlem

Naar de open dagen van Hogeschool Inholland
Bekijk de opleidingen van Hogeschool Inholland

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Bouwkunde