18 mei 2018

Profielwerkstukdag
Wageningen University & Research

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Tijdens een profielwerkstukdag bij Wageningen University & Research leer je alles over het maken van een goede onderzoeksvraag en kun je vragen stellen over je profielwerkstuk. De PWS-dagen worden georganiseerd voor leerlingen uit vwo 5 en vwo 6.

Gezocht: goede onderzoeksvraag
Samen met studenten van Wageningen University & Research ga je in één middag op zoek naar een goede onderzoeksvraag. Je volgt een kort college over het formuleren van je onderzoeksvraag en het werken met deelvragen. Vervolgens ga je, samen met de begeleidende studenten, in groepjes hieraan werken.

Je kunt ook meedoen met de profielwerkstukwedstrijd van Wageningen University & Research. Doe ook onderzoek naar de grootste uitdaging van deze eeuw: ‘Hoe voeden we de wereld?’ en maak kans op een reis naar Amerika! Meer informatie krijg je op de PWS-dag of vind je op de website.

Uiteindelijk ga je met een hoofdvraag en enkele deelvragen naar huis. Is dat mooi in een middag geregeld. Daarnaast kan je de middag gebruiken om te zoeken naar waardevolle informatie over jouw onderwerp in onze online database en universiteitsbibliotheek.

Alle workshops vinden plaats op de campus van Wageningen University & Research van 13:00 – 16:30 uur.

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Wageningen University & Research.

Adres(sen)
Naar de open dagen van Wageningen University & Research