18 juni 2019

Proefstuderen Leisure & Events Management Diemen
Hogeschool Inholland

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de theorie en de praktijk van Leisure & Events Management. Bij Leisure & Events Management leiden we je op tot een ondernemende leisure & events manager. Dat betekent dat je een experience designer wordt: je ontwerpt en produceert belevenissen in het leisure werkveld. Dat kan leiden tot een event, maar ook tot een belevenis in bijvoorbeeld de cultuur of healthy lifestyle branche.

Tijdens het proefstuderen krijg je een workshop, een college en ga je in gesprek met onze studenten. Verder krijg je een rondleiding. Het gaat er ons om dat je een concreet en vooral realistisch beeld krijgt van het beroep en onze opleiding. Op die manier kun je een bewuste keuze maken voor de opleiding die echt bij je past.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze open dag op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Hogeschool Inholland Diemen
Wildenborch 6
1112 XB Diemen

Naar de open dagen van Hogeschool Inholland

Deze open dag geldt voor de volgende opleidingen:

Leisure & Events Management