18 juni 2019

Proefstuderen Leisure & Events Management Diemen
Hogeschool Inholland

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met de theorie en de praktijk van Leisure & Events Management. Bij Leisure & Events Management leiden we je op tot een ondernemende leisure & events manager. Dat betekent dat je een experience designer wordt: je ontwerpt en produceert belevenissen in het leisure werkveld. Dat kan leiden tot een event, maar ook tot een belevenis in bijvoorbeeld de cultuur of healthy lifestyle branche.

Tijdens het proefstuderen krijg je een workshop, een college en ga je in gesprek met onze studenten. Verder krijg je een rondleiding. Het gaat er ons om dat je een concreet en vooral realistisch beeld krijgt van het beroep en onze opleiding. Op die manier kun je een bewuste keuze maken voor de opleiding die echt bij je past.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien twijfel je, of heb je nog bepaalde vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder.

Aanmelden

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Hogeschool Inholland Diemen
Wildenborch 6
1112 XB Diemen

Bekijk de opleidingen van Hogeschool Inholland

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Leisure & Events Management