6 apr 2020

Afgelast | Meeloopdag Gezondheid en Maatschappij
Wageningen University & Research

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, zullen er voorlopig geen groepsmeeloopdagen of 1op1 meeloopdagen worden georganiseerd. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over meeloopdagen of laat je e-mailadres achter, dan sturen wij je één e-mail zodra de inschrijving voor nieuwe groepsmeeloopdagen weer geopend is.

Interesse in de bachelor Gezondheid en Maatschappij? Kom een dagje samen met andere scholieren meelopen en ervaar hoe het is om te studeren in Wageningen.

Door het volgen van een aantal colleges krijg je een indruk van het onderwijs op de universiteit. Je krijgt ook uitleg bij het studieprogramma. Daarbij kom je meer te weten over hoe de studie er precies uit ziet en kun je vragen stellen. Tijdens de meeloopdag vertellen studenten over hun studie en plannen, bijvoorbeeld over invulling van vrije keuze ruimte, maar je kunt ook vragen stellen over colleges, studiezwaarte en leven naast de studie. Aan het einde van de dag ga je met studenten de stad in.

Meld je aan

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Wageningen University & Research.

Adres(sen)
Bekijk de opleidingen van Wageningen University & Research

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Gezondheid en Maatschappij