17 dec 2020

Online Proefstuderen Business IT & Management Diemen
Hogeschool Inholland

10:00 - 11:00 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Denk je erover om een ICT-opleiding te gaan volgen? Misschien is de opleiding Business IT & Management iets voor jou. ICT is en blijft belangrijk in onze samenleving. Bij onze opleiding gaat het niet om het programmeren maar om het nadenken wat je met ICT kunt. Hoe kun je bedrijven en mensen helpen met ICT-oplossingen?

Leuk om te weten: onze opleiding is in 2019 en 2020 door de Keuzegids uitgeroepen tot topopleiding.

Online Proefstuderen, wat kun je verwachten?

Tijdens het proefstuderen geeft een docent van de opleiding een minicollege waarin hij of zij ingaat op de rol van ICT in deze tijd. Wat hebben bijvoorbeeld corona, ICT en informatie met elkaar te maken? Welke informatie heeft een restaurant in deze tijd nodig om te beslissen of ze wel of niet open kunnen? Wat kan ICT daaraan bijdragen? Hoe zit het eigenlijk met de privacy en veiligheid van jouw gegevens? Op deze manier krijg je vast een indruk hoe de lessen eruit zien. Bij deze les zijn ook studenten van de opleiding Business IT & Management aanwezig. Zij vertellen je over hun ervaringen bij de opleiding. Natuurlijk kun je ook vragen stellen. Waarom hebben zij voor deze opleiding gekozen? Wat zijn hun ervaringen tot nu toe?

Het proefstuderen is online. Wil je na het proefstuderen of na een open dag een keer op school komen kijken? Dat kan. Stuur een mail aan vanessa.fernand@inholland.nl. We overleggen dan samen met jou wat een geschikte datum is.

Wil jij online proefstuderen bij Business IT & Management? Schrijf je dan meteen in (knop hieronder).

Hoe werkt Online Proefstuderen?

Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders. De sessie wordt begeleid door onze docenten en studenten.

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Zij helpen je graag verder!

Aanmelden

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Business IT & Management
Naar de open dagen van Hogeschool Inholland
Bekijk de opleidingen van Hogeschool Inholland