16 dec 2020

Online Proefstuderen Pedagogiek Amsterdam
Hogeschool Inholland

14:00 - 15:00 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Is de opleiding Pedagogiek iets voor jou?

Heb jij interesse in het werken met kinderen en jongeren maar weet je nog niet precies op welke manier? Denk je dat de opleiding Pedagogiek goed bij je zou kunnen passen en wil je het zeker weten? Kom dan een middag online proefstuderen.

Wat kun je verwachten?

Je bent met andere proefstudeerders tegelijk online, waar een student en een docent voor je klaar zitten om je van alles te vertellen over de opleiding. Je krijgt een interactief mini-college om je een beeld te geven hoe een vak er straks uit kan zien en er is natuurlijk genoeg gelegenheid om vragen te stellen.

Wat heb je nodig?

Een laptop of PC met werkende audio en video. Er is ook een chatfunctie waar je gebruik van kunt maken. Vooraf ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de les die gegeven wordt in Zoom.

Meer informatie en vragen

Hopelijk bevestigt deze proefstudeerdag dat je de juiste keuze hebt gemaakt en deze opleiding helemaal bij je past. Maar misschien ben je gaan twijfelen of heb je nog vragen. Voor extra hulp bij je studiekeuze maak je een afspraak bij ons Studiekeuze Adviescentrum. Onze studiekeuzeadviseurs helpen je graag verder!

Aanmelden

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Pedagogiek
Naar de open dagen van Hogeschool Inholland
Bekijk de opleidingen van Hogeschool Inholland