8 dec 2020

Webinar International Bachelor Arts and Culture Studies
Erasmus Universiteit Rotterdam

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Ga met ons mee in de wereld van Kunst en Cultuur tijdens het Webinar International Bachelor Arts and Culture Studies op dinsdag 8 december van 16:00 - 17:00 uur. Dit webinar bestaat uit een presentatie en voorbeeldlezing van 30 minuten, gevolgd door een Q&A waarin u al uw vragen kunt stellen.

Webinar International Bachelor Arts and Culture Studies (IBACS)

Als je gedreven wordt door een academische nieuwsgierigheid naar de kunsten, creatieve industrieën of economie, als je originele en goed gefundeerde ideeën wilt ontwikkelen over het produceren, onderhouden en verspreiden van cultuur, en je bent misschien zelf geen kunstenaar, maar je wilt om te weten wat er achter de schermen van de kunstwereld gebeurt. Dan is de International Bachelor Arts and Culture Studies de opleiding voor jou.

Maar we begrijpen dat je de beslissing van je opleiding niet lichtvaardig neemt. Dus ben je op zoek naar meer informatie over IBACS, ben je benieuwd naar de vakken in de opleiding en wil je weten wat de ervaringen zijn van huidige IBACS studenten? Schrijf je in voor deze webinar!

Aanmelden

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Erasmus Universiteit Rotterdam.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

International Bachelor Arts and Culture Studies
Naar de open dagen van Erasmus Universiteit Rotterdam
Bekijk de opleidingen van Erasmus Universiteit Rotterdam