10 dec 2020

Webinar Algemene Cultuurwetenschappen
Erasmus Universiteit Rotterdam

16:00 - 17:00 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Op donderdag 10 december van 16:00 tot 17:00 nemen we je mee in de wereld van kunst en cultuur tijdens de Webinar Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen. De Webinar bestaat uit een presentatie + proefcollege van 30 minuten gevolgd door een Q&A waarin je al jouw vragen kan stellen.

Heb jij een passie voor kunst en cultuur? En wil je weten wat er zich afspeelt achter de schermen bij culturele evenementen en organisaties? Dan is de Bachelor Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam iets voor jou. Algemene Cultuurwetenschappen in Rotterdam is uniek door de veelzijdige benadering van kunst en cultuur. Deze bachelor focust niet alleen op kunst, maar ook op economie, sociologie en theorieën over cultuur, media, beleid en marketing.

Maar we begrijpen dat je studiekeuze niet zomaar is gemaakt. Dus ben je op zoek naar meer informatie over Algemene Cultuurwetenschappen in Rotterdam, ben je benieuwd naar de vakken die aan bod komen en wil je weten wat de ervaringen zijn van huidige ACW studenten? Meld je dan aan voor deze Webinar!

Aanmelden

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Erasmus Universiteit Rotterdam.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Algemene Cultuurwetenschappen
Naar de open dagen van Erasmus Universiteit Rotterdam
Bekijk de opleidingen van Erasmus Universiteit Rotterdam