9 feb 2021

(Online) open avond Dronten deeltijd
Aeres Hogeschool

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Omdat we ons voor kunnen stellen dat je voorlichtingen wilt volgen en je vragen wilt kunnen stellen, organiseren we in februari een (online) open avond voor onze deeltijdstudies. Helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, dus of deze open avond op locatie of online zal plaatsvinden weten we nog niet. Maar je kunt je in ieder geval al wél vast aanmelden! Dan hoor je zo snel mogelijk van ons in welke vorm de open avond zal plaatsvinden.

Of deze open avond nou op locatie of online plaatsvindt, we zorgen ervoor dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt voor het kiezen van een deeltijdstudie. Vindt de open avond op locatie plaats, dan krijg je meer informatie over onze deeltijdstudies in verschillende voorlichtingen. Tijdens de voorlichting én na afloop is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Vindt de open avond online plaats, dan krijg je ook meer informatie over onze deeltijdstudies in verschillende voorlichtingen, maar dan in videovorm. Je kunt dan dus op je gemak de verschillende video's kijken en daarna digitaal je vragen stellen aan docenten. Ook kun je andere video's bekijken waarin je een impressie krijgt van hoe het is om bij Aeres Hogeschool Dronten te studeren.

Klinkt goed, toch?! Meld je nu aan en we laten je zo snel mogelijk weten of de open avond op locatie of online zal plaatsvinden.

Aanmelden

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Aeres Hogeschool.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Agrotechniek & Management Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness Dier- & Veehouderij
Naar de open dagen van Aeres Hogeschool
Bekijk de opleidingen van Aeres Hogeschool