28 jan 2021

Een dag student Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs
Rijksuniversiteit Groningen

10:30 - 13:30 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt de meeloopdagen in het studiejaar 2020-2021 online te laten verlopen. Dit heeft de volgende gevolgen voor het programma van ‘één dag student’:

 • De meeloopdagen vinden online plaats via ‘Blackboard Collaborate’. Na aanmelding krijg je hiervoor een link toegestuurd.
 • We kunnen helaas geen fysieke rondleiding geven van de faculteit. Wel laten we tijdens de online meeloopdag een vlog zien waarop de faculteit wordt laten zien.
 • We kunnen niet live aanwezig zijn bij een universitair college. Na afloop van de meeloopdag krijg je een link naar een al eerder opgenomen universitair college. Deze kan je in je eigen tijd bekijken.

Aanmelden

Let op: Deze voorlichtingsactiviteit is bedoeld voor scholieren uit vwo 6 die zich al georiënteerd hebben op de opleiding Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs (aolb) door bijvoorbeeld een open dag te bezoeken. Scholieren uit vwo 6 hebben dan ook voorrang op eventuele aanmelding van scholieren uit lagere klassen. Aanmeldingen van scholieren uit lagere klassen dan vwo 6 worden op een wachtlijst geplaatst. Wanneer er plekken over zijn, worden zij op volgorde van aanmelding geplaatst.

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Rijksuniversiteit Groningen.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Academische opleiding leraar basisonderwijs
Naar de open dagen van Rijksuniversiteit Groningen
Bekijk de opleidingen van Rijksuniversiteit Groningen