31 mrt 2021

Proefstuderen bij Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek Amsterdam
Hogeschool Inholland

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Het proefstuderen is op ons Laboratorium aan de Naaldwijkstraat 45, Amsterdam. Dit proefstuderen vindt dus niet plaats in ons hoofdgebouw (OZW-gebouw aan de Boelelaan 1109, Amsterdam).

Wat kun je verwachten?

Tijdens het proefstuderen maak je door middel van een kort programma kennis met drie verschillende opleidingen; Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Biotechnologie en Chemie.

Bij Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek word je opgeleid tot researchmedewerker op een bio-research of diagnostisch laboratorium. Centraal staat de biologie zoals die aangeduid wordt met ‘Life Sciences’.

Aangezien deze studies een gemeenschappelijk propedeuse jaar hebben (genaamd Life Sciences and Chemistry), is er ook een gemeenschappelijk proefstudeer moment. Het onderwerp van proefstuderen is zo gekozen dat je een goed beeld krijgt van alle drie de opleidingen. Alle drie de opleidingen leiden op tot professionals die vanuit hun experimentele en theoretische expertise, en met laboratoriumtechniek als gereedschap, een bijdrage kunnen leveren aan laboratoriumonderzoek.

Aanmelden

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek
Naar de open dagen van Hogeschool Inholland
Bekijk de opleidingen van Hogeschool Inholland