14 apr 2021

Proefstuderen Communicatie Den Haag
Hogeschool Inholland

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Wat kun je verwachten?

Of het nu gaat om tekst, video, social of complete campagnes: de wereld van media en communicatie vind je hartstikke leuk. Ook omdat je nieuwsgierig bent en je graag inleeft in anderen. Maar waar precies jouw creatieve talent ligt, daar ga je bij de opleiding Communicatie actief naar op zoek. Vooral door lekker veel uitdagende praktijkopdrachten te doen, samen met medestudenten en opdrachtgevers. Je probeert nieuwe dingen en durft fouten te maken. Je kijkt kritisch naar jezelf en staat open voor feedback. Hoe deze ontdekkingsreis eruit ziet? Kom eens proefstuderen!

Kom je proefstuderen? Online natuurlijk, net als al onze lessen op dit moment.

Verschillende coaches en studenten begeleiden deze online sessie. We starten met een korte introductie over de opleiding. Daarna volg je een online workshop, en kijk je mee bij de eerstejaarsstudenten. Uiteraard geven we je de gelegenheid om tijdens het interactieve gedeelte vragen te stellen aan de coaches en studenten.

Enthousiast? Geef je dan snel op voor deze online proefstudeersessie en ervaar of de opleiding Communicatie bij jou past.

Hoe werkt online proefstuderen?

Je ontvangt een paar dagen van te voren een link voor deelname aan een sessie via MS Teams. Op de afgesproken tijd en datum nodigen we je uit voor deze sessie en doe je via videobellen mee samen met andere proefstudeerders.

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Hogeschool Inholland.

Adres(sen)

Deze voorlichtingsactiviteit geldt voor de volgende opleidingen:

Communicatie
Naar de open dagen van Hogeschool Inholland
Bekijk de opleidingen van Hogeschool Inholland