1 nov 2021

Informatie sessie AIS Flight Academy
AIS Flight Academy

14:00 - uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

In het formulier hieronder vind je onze eerstvolgende geplande informatiedag. Tijdens de informatiedag voorzien wij je van allerlei informatie ten aanzien van de opleiding en staat het personeel voor je klaar om eventuele vragen persoonlijk te beantwoorden. Daarnaast krijg je een rondleiding door de Flight Academy, kun je in de hangaars onze vloot bekijken en mag je een proefvlucht in één van onze simulatoren maken.

Indien je geen mogelijkheden ziet om een van onze informatiedagen te bezoeken en je toch geïnteresseerd bent in de opleiding en een rondleiding, neem dan telefonisch contact met ons op: 0320-268799. We zullen dan de mogelijkheden bespreken om buiten de open dagen een kennismakingsafspraak in te plannen.

 • Uiteraard houden wij rekening met alle voorgeschreven maatregelen omtrent het coronavirus, hierdoor zijn de mogelijkheden voor wat betreft de rondleiding en de proefvlucht in de simulator beperkt.
 • Wanneer je je hebt aangemeld voor de digitale sessie ontvang je, naast de standaard bevestiging, apart een mail met daarin de link om deel te kunnen nemen aan de Zoom meeting.

Meld je hier aan!

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van AIS Flight Academy.

Adres(sen)

Naar de open dagen van AIS Flight Academy
Bekijk de opleidingen van AIS Flight Academy