15 nov 2021

Online ervaringsdag Liberal Arts and scienes UCM
Maastricht University

13:01 - 16:04 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Hoe is het om Liberal Arts and Sciences te studeren aan de University College Maastricht (UCM)?

Doe mee aan de UCM Online Experience Day om erachter te komen.

University College Maastricht (UCM) is een liberal arts and sciences honours bacheloropleiding waarmee je je eigen gepersonaliseerde curriculum kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit meer dan 150 verschillende vakken in de Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen en Wetenschappen om een academisch profiel op te bouwen dat je helpt je toekomstige doelen te bereiken. UCM zorgt ervoor dat je een basiskennis ontwikkelt van een breed scala aan academische disciplines en een expert wordt op een specifiek academisch gebied. Je leert academisch denken, wordt zelfsturend en werkt goed in internationale teams.

Tijdens de online belevingsdag krijg je de kans om erachter te komen hoe het is om Liberal Arts and Sciences aan de UCM te studeren, deel te nemen aan een klassieke UM-stijl Problem-Based Learning (PBL) tutorial met andere toekomstige studenten en huidige UCM-studenten te ontmoeten in een vraag-en-antwoord (Q&A) sessie.

Met onze online belevingsdag kom je erachter of de Liberal Arts and Sciences Programme van University College Maastricht bij jou past.Met onze online belevingsdag kom je erachter of de Liberal Arts and Sciences Programme van University College Maastricht bij jou past.

Houd er rekening mee dat deze online belevingsdag speciaal bedoeld is voor studenten die geïnteresseerd zijn in de bachelor Liberal Arts and Sciences van University College Maastricht.

Hoe werkt een UCM online experience day?

Om het beste uit de weinige tijd die beschikbaar is tijdens de online ervaringsdag te halen, vragen we deelnemers om zich in de week voorafgaand aan het evenement goed voor te bereiden. Deze voorbereiding duurt maximaal 2 uur en bestaat uit het bekijken van voorlichtingsvideo's over de programmastructuur en een inleiding tot de lesmethode Probleemgestuurd Leren (PBL), evenals enkele kleine voorleesprogramma's ter voorbereiding op de PBL-les.

Tijdens het evenement ontmoeten deelnemers huidige UCM-studenten en nemen ze deel aan een PBL-tutorial,onder leiding van studentenambassadeurs en tutoren. Na de PBL-tutorial is er een live Q&A-sessie waarin aankomende studenten actuele UCM-studenten en onze student recruiter alle vragen kunnen stellen die ze mogelijk nog hebben.

Klik hier om je voor de open dag aan te melden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Maastricht University.

Adres(sen)

Naar de open dagen van Maastricht University
Bekijk de opleidingen van Maastricht University