2 feb 2023

Proefstudeerdag TMO
TMO Fashion Business School

09:00 - 15:00 uur

 • Inschrijven verplicht
 • Voltijd
  Deeltijd
  Duaal
 • Oriënteren
  Verdiepen
  Verkennen
  Beslissen

Kom proefstuderen op TMO

Droom jij van een carrière in de fashion- of lifestylebranche en lijkt TMO jou een goede optie? Kom op de proefstudeerdag kijken of onze Fashion Valley écht iets voor jou is.

Tijdens de proefstudeerdag krijg je een indruk van de verschillende vakken die op TMO gegeven worden en krijg je de gelegenheid om je vragen te stellen aan TMO-studenten en -docenten. Op deze manier kan je zelf ervaren hoe het is om voor één dag TMO-student te zijn. Aan het einde van de dag loop je weg met nieuwe kennis over mode en trends, maar ook over totaal andere vakken zoals marketing. Kortom, de precieze combinatie van kennis die jij uiteindelijk nodig hebt voor een succesvolle carrière in de dynamische fashion- of lifestylebranche.

Good to know: op TMO kan je instromen in september én in februari. Heb je momenteel een tussenjaar of volg je een studie die toch niet helemaal op je lijf geschreven is? Neem hier een kijkje, denk na over je studieswitch en bezoek de proefstudeerdag. Dus, wil je proeven of Fashion en Business jou op het lijf geschreven staan? Meld je aan voor de proefstudeerdag!

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van TMO Fashion Business School.

Adres(sen)

Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn


Naar de open dagen van TMO Fashion Business School
Bekijk de opleidingen van TMO Fashion Business School