12 dec 2018

Open avond
Thomas More Hogeschool

  • Inschrijven verplicht
  • Voltijd
    Deeltijd
    Duaal
  • Oriënteren
    Verdiepen
    Verkennen
    Beslissen

Rotterdam heeft werk voor leraren basisonderwijs! Wil jij leraar basisonderwijs worden? Of wil je weten wat er verder mogelijk is met een diploma pabo? Ben je benieuwd of Thomas More Hogeschool bij je past? Ontdek het op onze open dagen.

Op een open avond kun je sfeer proeven op Thomas More Hogeschool. Je kan het gebouw en de lokalen bekijken en meer te weten komen over hoe het is om op de pabo te studeren voor leraar basisonderwijs. Op de open avond zijn er diverse voorlichtingen, bijvoorbeeld over het 3-jarige vwo'ers-traject, het muziektraject of over de 2-jarige deeltijdopleiding pabo. Er zijn docenten, studenten en mensen uit het werkveld (de basisscholen waar we nauw mee samenwerken) aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Zo kun je een beeld krijgen of het iets voor jou is om juf of meester te worden. Na het bezoeken van de open avond kun je ook een keertje proefstuderen om echt een volledig beeld te krijgen.

Zien we je op onze open avond? Tot 3 dagen voor de open avond kun je je hier aanmelden voor de open avond. Ben je net te laat met inschrijven via de site? Geen probleem, je kunt je ook nog inschrijven bij de entree op de open avond zelf.

> Ja, ik wil me aanmelden voor deze open avond

Aanmelden

Meer informatie

Lees meer over deze voorlichtingsactiviteit op de site van Thomas More Hogeschool.

Adres(sen)

Thomas More Hogeschool
Stationssingel 80
3033 HJ Rotterdam


Naar de open dagen van Thomas More Hogeschool
Bekijk de opleidingen van Thomas More Hogeschool