Ad
Voltijd
24 maanden

Bedrijfskunde Associate degree

Zie jij jezelf als accountmanager, afdelingsmanager, marketeer, ondernemer of communicatieprofessional? Maar wil je liever niet nog 4 jaar met je neus in de boeken? Grote kans dat deze tweejarige opleiding bij jou past!

Want:

Jij bent competitief ingesteld en hebt een drive om te scoren. Jij wilt verantwoordelijk worden voor de processen binnen je eigen afdeling maar het kan ook dat jij ondernemer wordt! Bij de start van de opleiding kies je meteen voor een van de 5 onderstaande profielen:

  • Accountmanager

Bij dit profiel draait alles om sales. Je leert hoe een bedrijf kan groeien door verkoop en accountmanagement.

  • Afdelingsmanager

Als je kiest voor het profiel Afdelingsmanager, vind je niks leuker dan processen verbeteren. Je leert hoe een organisatie intern in elkaar steekt , waar knelpunten zitten en wat het kost om deze op te lossen.

  • Marketeer

Bij dit profiel leer je hoe je een sterk merk bouwt. Je gaat aan de slag met marketingstrategieën en duikt in de belevingswereld van klanten. Als marketeer adviseer je het management en laat je collega’s zien hoe zij online activiteiten kunnen inzetten. Samen zet je het bedrijf op de kaart!

  • Ondernemer

Als jij je eigen bedrijf wilt starten, kies je voor dit profiel. Je duikt in de financiële kant van je bedrijf en verdiept je in marketing en sales. In jaar 2 ga je het gewoon doen: finetunen, experimenteren en bijsturen. Ook helpen we je met je netwerk. Zo til jij je bedrijf naar nog een hoger plan.

  • Communicatieprofessional

Bij dit profiel leer je hoe je de interne en externe communicatie verzorgt voor een organisatie. Zowel offline als online. Je gaat aan de slag met het maken van content voor bijvoorbeeld sites, persberichten en vlogs. Jij weet straks hoe je klanten aan een bedrijf kunt binden of kunt aanzetten tot actie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Bedrijfskunde.

Meer info over de Associate Degree Academie en haar andere studies vind je op de website van Associate Degree Academie.