Ad
Voltijd
24 maanden

Zie jij jezelf als Webdesigner en -developer, Appdesigner en -developer of Systemdeveloper? Maar je wilt liever niet nog 4 jaar met je neus in de boeken. Grote kans dat deze tweejarige hbo-opleiding bij jou past!

Bij deze voltijd opleiding Informatica leiden we je op tot programmeur. Je leert hoe je software ontwerpt en ontwikkelt. Tijdens de opleiding kies je voor een van de 3 profielen.

Webdesigner en -developer

Je wordt een software engineer die luistert naar de wensen van een organisatie en deze vertaalt deze naar een weboplossing voor een brede doelgroep. Qua vormgeving zet je alles in om de boodschap zo duidelijk mogelijk over te brengen. Een mooie combi van design en ict!

Appdesigner en -developer

Je wordt een software engineer die apps ontwerpt en realiseert. Dat doe je door goed te luisteren naar de wensen de eindgebruiker. Jij zorgt dat deze optimaal kan werken met de app. Vormgeving speelt een grote rol. Deze opleiding combineert design en ict!

Systemdeveloper

Bij dit profiel ligt het accent op de back-end, de zogenaamde achterkant van bijvoorbeeld een app of een site. Je wordt een software engineer die vooral sterk is in het ontwikkelen van apps, websites en security software.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Informatica.

Meer info over de Associate Degree Academie en haar andere studies vind je op de website van Associate Degree Academie.