Ad
Voltijd
24 maanden

Zie jij jezelf als Supply chain coördinator of Logistiek engineer? Maar je wilt liever niet nog 4 jaar met je neus in de boeken. Grote kans dat deze tweejarige hbo-opleiding bij jou past!

De voltijd Associate degree Logistiek leidt je op tot een logistiek professional op hbo-niveau. Na deze opleiding ben je een aanwinst voor bedrijven waar logistiek een belangrijke pijler is voor succes. Tijdens de opleiding kies je voor een van de 2 profielen.

Supply chain coördinator

Je wordt ketenregisseur en faciliteert de dagelijkse logistieke planning van een bedrijf. Dus de stroom van goederen en diensten van leverancier tot aan de klant. Je zorgt voor het optimale verloop van het orderproces en houdt rekening met de behoeften van de klant. Jij regisseert de hele keten!

Logistiek engineer

In deze rol ben je onmisbaar voor de wereld van de goederen- en dienstenstroom. Je gaat namelijk op zoek naar verbetering van de logistieke processen voor meer efficiëntie en kostenbesparing. Dat doe je met de inzet van innovatieve technieken en materialen. In de logistiek ben jij de verbindende schakel tussen mens en technologie!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Logistiek.

Meer info over de Associate Degree Academie en haar andere studies vind je op de website van Associate Degree Academie.