Hbo
Voltijd
48 maanden

Klaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven? Met Executive Officemanagement Schoevers houd jij je, als organisatieprofessional, bezig met plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau.

Als officemanager werk je aan de top binnen grotere organisaties of run je je eigen afdeling. Je maakt het verschil dankzij je professionele en servicegerichte houding, eersteklas managementvaardigheden en brede kennis. Op jou kan de directie bouwen. Je werkt in een dynamische wereld waarin je snel schakelt tussen uitdagende werkzaamheden als projecten coördineren, deelnemen aan managementoverleggen, events organiseren en leidinggeven. Bovendien ben jij het visitekaartje van het bedrijf.

Vanaf september 2020 biedt Tio de voltijd hbo officemanagement-opleidingen van Schoevers aan. Deze zijn vanaf dan te volgen op de Tio-vestigingen in Amsterdam en Utrecht, en vanaf 2021 op alle Tio-vestigingen. En dat biedt voordelen! Zo profiteren alle studenten voortaan van één groot (internationaal) netwerk van Tio en Schoevers samen. Met een breder aanbod van opleidingen kunnen Tio-studenten meer kennis en inzichten met elkaar kunnen delen.


Voor informatie over deze opleiding verwijzen wij door naar de website van Hogeschool Tio