Wo
Voltijd
36 maanden

Wil jij niet alleen ICT-systemen ontwikkelen, maar deze ook uitrollen binnen een organisatie? Dan is dit jouw kans om mens, organisatie en maatschappij te koppelen met ICT. Combineer Informatica met Informatiekunde en behaal 2 diploma’s in slechts 3 jaar!

Twee diploma’s in drie jaar

In deze dubbele bachelor volg je de vakken van de studie Informatica en van de studie Informatiekunde. Hierin combineren we het bouwen van ICT- systemen bij de bachelor Informatica met het uitrollen van deze systemen binnen een organisatie bij de bachelor Informatiekunde. Bovendien zijn alle vakken zo ingedeeld dat ze naadloos op elkaar aansluiten en goed te combineren zijn. Geen gepuzzel en geschuif met je rooster dus.

Kan ik dit?

Het volgen van een dubbele bachelor vraagt om inzet en ambitie, maar het is niet zo dat het dubbel zoveel werk is als een enkele bachelor. Een ‘normaal’ bachelorprogramma bestaat uit 180 studiepunten (60 EC per jaar). Doordat je vrijstellingen kunt krijgen voor een aantal vakken kun je de dubbele bachelor in 217,5 studiepunten doen (75 EC per jaar). Dit komt neer op 2 extra vakken per jaar. Uiteraard begeleiden we je hier goed bij.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de opleiding Informatica en Informatiekunde.

Nog meer vragen? Chat met een van de studenten Informatica en Informatiekunde!