Ad
Voltijd Deeltijd
24 maanden

Wil je werken in de techniek? Of werk je in een technische omgeving? En wil je je verder ontwikkelen in onderhoud van machines en installaties? Kies voor de Associate degree Maintenance. In twee jaar tijd leer je razendsnel. Je werkt aan echte projecten: het is leren door te doen. Ga aan de slag met duurzame technieken. Leer om onderhoud te plannen, te coördineren en te begeleiden. Dat maakt jou tot een veelzijdige onderhoudsengineer die klaar is voor de toekomst.

Innovatief onderwijs

Bij de Associate degree Maintenance ga je heel anders leren. De wereld verandert en dat vraagt veel van je. Bij ons gaat het er precies zo dynamisch aan toe als in de praktijk. Het innovatieve onderwijsconcept geeft je veel eigen keuze en maakt je verantwoordelijk voor je eigen leerroute. Daar horen geen tentamens, vaste boekenlijsten of traditionele schoolbanken meer bij.

Werken in teams

Je leert in een team van studenten, kennisexperts en leercoaches. Met wekelijkse learning labs, kennislabs en een digitale leeromgeving die 24/7 voor je openstaat, houden we elkaar scherp en professioneel zodat je een overtuigend portfolio opbouwt. Je leert door te werken aan echte vraagstukken binnen een technische omgeving.

Een faalanalyse uitvoeren, een onderhoudsconcept opstellen, een project managen? Dit is een aantal leeruitkomsten dat je in de praktijk gaat aantonen. Zo doe je direct ervaring op en ontwikkel jij je razendsnel tot Maintenance Engineer binnen een vakgebied dat altijd in beweging is.

Ben jij klaar voor de uitdagingen van morgen? Ben je proactief, verantwoordelijk, wil je veel leren én direct aan de slag? Dan ben je geknipt voor de tweejarige Associate degree Maintenance.