Wo
Voltijd
36 maanden

Heb jij interesse in de toekomst van de gezondheidszorg? Ben je ook geïnteresseerd techniek? Zou jij graag nieuwe technologieën in de zorg willen ontwikkelen én in direct contact met patiënten willen staan? Dan is de Bachelor Fysiotherapie & Technologie de juiste keuze voor jou!

Een samenwerking tussen SOMT University of Physiotherapy, Free University Brussels en Tampere University, de Bachelor in Physiotherapy & Technology is uniek in Europa! Deze opleiding leidt je op tot fysiotherapeut met een scherp oog voor techniek. Als fysiotherapeut leer je communiceren, denken en ontwikkelen als ingenieur.

Met topdocenten, veel persoonlijke aandacht en de nieuwste medische technologieën als studiehulpmiddelen bereidt deze opleiding je voor op een unieke positie binnen de toekomst van de zorg; een academisch geschoolde fysiotherapeut die zowel in staat is om patiënten te behandelen als in samenwerking met ingenieurs innovatieve technologieën binnen de eerstelijnsgezondheidszorg te ontwikkelen. Afgestudeerden hebben een unieke positie als zorgprofessional, klaar voor een toekomst in de zorg.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de opleiding Bachelor Fysiotherapie & Technologie of meld je aan voor een open dag.