Hbo
Voltijd
36-48 maanden

Als Facility Manager zorg jij ervoor dat mensen in een bedrijf goed en doelgericht kunnen samenwerken, waarbij ze happy en healthy blijven in hun baan. Je speelt een belangrijke rol in het behouden en aantrekken van talent door het realiseren van een inspirerende werkomgeving. En dat doe je op een duurzame manier.

De Facility Manager als verbinder

  • Centraal in de opleiding staat een zakelijke en dienstverlenende instelling. Je leert te werken in een breed vakgebied, in ieder soort bedrijf en gebouw, waarbij jij de verbinder bent tussen mensen, processen en technologie.
  • Je leert in de praktijk, gaat op bezoek bij bedrijven, krijgt gastcolleges, maakt studiereizen en je werkt aan projecten voor bestaande opdrachtgevers uit het werkveld.
  • Aan het einde van jaar 2 begint je praktijkstage van 24 weken in het buitenland. Voorbeelden van stagebedrijven zijn: Adidas, Netflix, JLL Aecon, Sodexo, Hospitality Group en Universal Music Group.
  • In het laatste jaar schrijf je je afstudeerscriptie. Daarnaast kun je een minor volgen, onderzoeksassistent worden, nog een stage doen of een eigen bedrijf beginnen.

Quiz time!

Wil jij ontdekken of International Facility Management iets voor jou is Doe dan de Engelstalige quiz en in vier minuten krijg je advies over of deze opleiding bij BUas bij jou past!

Kom je kennismaken?

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag! Een overzicht van al onze orientatiemogelijkheden vind je hier: Your road to BUas.