Afstudeerrichtingen/masters

Arts, Culture and Society
Voor wie de veranderingen in de nationale en internationale kunst- en cultuursector wil leren begrijpen, in een context wil leren plaatsen en wil sturen is Arts, Culture and Society de juiste masteropleiding.

Cultural Economics and Entrepreneurship
Dit masterprogramma is geschikt voor studenten die de economie van kunst en cultuur, de marketing van culturele producten en het cultureel ondernemerschap wil leren begrijpen.

Place, Culture and Tourism
In deze master bestudeer je de toeristische industrie vanuit verschillende hoeken en onderzoek je hoe globalisatie en (digitale) media deze sector veranderen.

Media Studies
De master Media Studies kent vier specialisaties: Media & Business, Media & Creative Industries, Media, Culture & Society en Media & Journalistiek.

Research Master in the Sociology of Culture, Media and the Arts
Voor de liefhebbers van diepgravende theorie en wetenschappelijk onderzoek. De Research Master legt veel nadruk op onderzoek(smethoden). Je benadert de kunst- en cultuursector en de mediawereld vanuit een sociologische hoek. Deze master is dé voorbereiding op een wetenschappelijke loopbaan in cultuur, media en/of kunst, binnen de universiteit of erbuiten.

Aansluitende masters

Op Qompas MasterKeuze vind je het complete overzicht van aansluitende masters