Afstudeerrichtingen/masters

Je sluit je studie Communication & Multimedia Design (CMD) af met je afstudeerproject: jij toont daarmee aan dat je voldoet aan de competenties die horen bij je bachelor (hbo-)diploma. Bij het succesvol afronden van CMD ontvang je een diploma van HAN en mag je de titel Bachelor of Science in Creative Technologies voeren.

Wil je na het behalen van je bachelordiploma Communication & Multimedia Design verder studeren? Er zijn mogelijkheden tot doorstuderen bij de HAN. Kies nà je bacheloropleiding een cursus, training of vervolgopleiding op het gebied van bijvoorbeeld informatica en design bij de HAN.

Masteropleidingen buiten de HAN

Natuurlijk kun je ook buiten de HAN instromen in een masteropleiding, zoals bijvoorbeeld de masters Informatica of Information science aan de Radboud Universiteit Nijmegen opent in een nieuw venster of de master Human Media Interaction aan de Universiteit Twente opent in een nieuw venster. De universiteit bepaalt of je toelaatbaar bent en hoeveel studiepunten je moet behalen om de mastertitel binnen te hebben.

Aansluitende masters

Op Qompas MasterKeuze vind je het complete overzicht van aansluitende masters