Wo
Voltijd
36 maanden

Samen met Wageningen University & Research bieden we een wetenschappelijke bacheloropleiding aan, waarin je het complexe fenomeen toerisme onderzoekt en de gevolgen voor samenleving, milieu en economie. De Bachelor of Science Tourism is een unieke wetenschappelijke bacheloropleiding op het gebied van toerisme in Nederland.

Onderzoek naar duurzaam toerisme

  • Je combineert economische, sociale en omgevingswetenschappen. Je bestudeert theorieën en concepten, wordt intensief getraind in onderzoeksmethoden en technieken en leert deze kritisch te beoordelen. Je gaat ook aan de slag in de praktijk.
  • Door veldwerk in jaar 1 ervaar je hoe het is om onderzoek te doen naar toeristische vraagstukken.
  • In jaar 2 pas je interculturele vaardigheden en je kennis over duurzaam toerisme toe tijdens een onderzoeksproject op een internationale bestemming.
  • In jaar 3 studeer je in Wageningen. In het eerste semester kun je ook kiezen uit modules bij andere Nederlandse universiteiten of je kiest voor een exchange met één van onze partneruniversiteiten.
  • In het eerste semester van het laatste jaar kun je kiezen uit modules bij Nederlandse universiteiten of je kiest voor een exchange met één van onze partneruniversiteiten. Je rondt je studie af met het schrijven van een scriptie.

Quiz time!

Weten of de Bachelor of Science Tourism iets voor jou is? Doe de Engelstaligequiz en krijg in vier minuten advies over of de Bachelor of Science Tourism van Breda University of Applied Sciences (BUas) bij jou past!

Kom je kennismaken?

Bekijk meer over deze opleiding of kom kennismaken op onze open dag! Een vverzicht van al onze orientatiemogelijkheden vind je hier: Your road to BUas .