Hbo
Voltijd Deeltijd
48 maanden

Met de studie Finance & Control word je overal met open armen ontvangen. Slimme investeringen, kostenbesparingen en een kloppende boekhouding. Als bedrijfseconoom stippel je het financiële beleid uit.

Praktijkgericht

Je bent daarnaast breed inzetbaar omdat je verschillende vakken krijgt. Van boekhouding tot risicobeheersing. Van kostprijsanalyse tot circulair ondernemen. En elk onderdeel koppelen we gelijk aan toepassing in de praktijk, in samenwerking mét en voor bedrijven. Dat maakt deze hbo-studie ook echt praktijkgericht. Het belangrijkste? Dat je een aanpakker bent en van cijfers en van mensen houdt.

Wat ga je doen?

  • Je leert de basisbegrippen en wat het inhoudt om bedrijfseconoom te zijn.
  • Je krijgt werkcolleges, praktijkopdrachten, gastlessen en voert individuele gesprekken. Verder ga je op bezoek bij bedrijven.

Jouw centrale doel is waardecreatie: win-win voor de organisatie én de maatschappij.

Ben je geïnteresseerd in de opleiding Finance & Control? Wil je meer weten over de toelatingseisen, de studiebegeleiding en de carrièremogelijkheden? Bezoek dan de website van Finance & Control en meld je aan voor een open dag. Wacht niet langer en schrijf je in voor deze uitdagende en veelzijdige opleiding.

Wie weet word jij de volgende expert in Finance & Control!