Wo
Voltijd
36 maanden

Zie jij jezelf als een echte wereldburger? Wil je je creativiteit gebruiken om wereldwijde uitdagingen op te lossen? Dan is Global Responsibility & Leadership echt wat voor jou!

Ons programma is geïnspireerd door de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s 2030) van de Verenigde Naties. Ons doel is om studenten brede kennis van de wereld mee te geven, maar ook de kans te geven om dieper in te gaan op specifieke interesses.

Wil jij iets bijdragen aan de wereld? In dit programma daag je jezelf uit door verschillende wetenschappelijke principes te bestuderen en in een internationale gemeenschap te wonen.

Waarom GRL?

  • Leer hoe je echte, globale problemen aanpakt door creatief te denken en met anderen samen te werken
  • Ontwikkel skills die onmisbaar zijn voor je loopbaan: kritisch denken, helder analyseren, en duidelijk schrijven en presenteren in verschillende omstandigheden
  • Veel aandacht voor praktische ervaring: carrièreworkshops, stagemogelijkheden, en samenwerkingen met partners uit de regio
  • Kleinschalig onderwijs met veel begeleiding: persoonlijke aandacht voor jouw interesses en zelfontplooiing

In 2023 werd Global Responsibility & Leadership door Keuzegids voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste Bachelorprogramma van Nederland.

Is dit het programma voor jou?

Ben je nieuwsgierig? Lees meer over de opleiding, vraag een brochure aan of stel je vraag direct aan een student.