Jaaroverzicht

Op maandagavond komen jaarclubs eten in de mensa, waarna een culturele- of kroegactiviteit plaatsvindt. Op dinsdag vergaderen commissies en op woensdag is het disputenavond. Disputen zijn mannen- vrouwen of gemengde clubjes met leden van alle jaren. Deze avonden zijn altijd super gezellig en er is genoeg mogelijkheid om met je vrienden te feesten of een biertje te drinken. Op donderdag worden vaak open feesten georganiseerd voor studenten uit heel Wageningen.

Tevens is er soms cabaret of een andere act. Je kunt ook in een commissie om activiteiten te organiseren voor je jaargenoten, de diesweek te organiseren, het annuarium te maken of het gala te regelen. Ook kun je er voor kiezen de week vol feesten voor de introductiedagen tot een succes te maken, activiteiten organiseren met de internationale ondervereniging, te sporten, toneel te spelen of in onze huisband te gaan.
Daarnaast zijn er jaarlijkse activiteiten zoals eerstejaarsfeesten met andere verenigingen, diesfeest, ouderdag, broertjes- en zusjesdag, skivakantie, disputenfeest en disputenweekenden.