International Business & Entrepreneurship

Heb jij ambitie? Wil je later een eigen bedrijf beginnen? Wil je alle ins en outs van het ondernemersvak leren kennen? Dan is de studie International Business & Entrepreneurship misschien wel wat voor jou!

Deze studie richt zich erop jou te leren wat succesvol ondernemen en leidinggeven is. Omdat je nou eenmaal meer leert van de praktijk krijg je tijdens de studie International Business & Entrepreneurship les van echte ondernemers en managers. Je leert hoe je een goed businessidee ontwikkelt en dit effectief op de markt kan zetten, maar ook leer je de nodige vaardigheden aan om potentiële investeerders te kunnen overtuigen te investeren in jouw onderneming. Je krijgt vakken in onder andere marketing, (financieel) management, teambuilding, public relations en communciatie. De studie wordt volledig in het Nederlands gegeven.

Je zult deze studie waarschijnlijk interessant vinden als de vakken management en organisatie, economie en maatschappijleer tot jouw favorieten behoren op de middelbare school. Ook is een scherpe ondernemersgeest gewenst als je deze studie wilt gaan doen.