Hbo
Voltijd
48 maanden

Stel, je bezoekt een ziekenhuis, kantoor of school. De lichten branden, het gebouw is schoon en er zijn mensen achter de balie. Dit lijkt misschien heel vanzelfsprekend, maar het zou er allemaal niet zijn zonder facility managers. Zonder hen zou geen operatie, vergadering of les doorgaan. Bij onze opleiding Facility Management ervaar je vanaf dag één hoe cruciaal, gevarieerd en uitdagend het werk van een facility manager is. Je gaat namelijk al meteen samen met coaches en experts op onderzoek uit in de echte wereld. Van Schiphol tot het Rijksmuseum, van internationale hotelketens tot bankgebouwen: Amsterdam en omstreken wordt jouw proeftuin. Daarbij leren we allemaal van elkaar, ook van jou, en houden elkaar scherp en creatief.

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Je kiest zelf de route die bij jou past. Als beginnend facility manager onderzoek, onderneem en experimenteer jij om voor uiteenlopende organisaties prettige, duurzame, toegankelijke omgevingen te maken waar mensen graag werken, studeren en samenkomen. Kun jij inventief naar oplossingen zoeken en wil je een sleutelfiguur worden? Stap dan in de wereld van facility management.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!